Scooter AM2 Rijopleiding

  • 085-8771477
Je kunt ook terecht op onze chat!

klk op groone knop am to.

Scooter rijbewijs
in 1 dag voor €329?

Scooter rijbewijs AM2

Bel nu: 085-8771477

Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je op een bromfiets rijden. Je brommerrijbewijs (AM) is verplicht en kun je eenvoudig behalen bij Beroepsstudie.nl. Omdat een brommer een gemotoriseerd voertuig is, bestaat de rijopleiding niet alleen uit een praktijk-, maar ook uit een theoriegedeelte. Je theorie-examen kun je al doen als je 15,5 jaar bent. Tijdens de praktijklessen bij Beroepsstudie leer je vervolgens het omgaan met de bromfiets in het verkeer en de verschillende rijtechnieken.

Wil je je brommerrijbewijs AM halen bij Beroepsstudie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, mail, whatsapp of chat direct via de live chat en start direct met een gratis proefrijles.

Beroepsstudie.nl biedt voordelige rijlespakketten op ieder niveau. Daarnaast hanteren wij verschillende betaalmogelijkheden, zodat er altijd één bij zit die jij het prettigst vindt. Betaalmogelijkheden Beroepsstudie Bank/Giro: betaal in (maximaal 6) termijnen of in één keer – Contant: betaal je rijles contant bij aanvang van je rijles aan je rijinstructeur

Prijzen 60 min € 35,00
AM2 cursus v.a. € 329,00
Theoriemateriaal € 58,00

Cursus Scooter Rijopleiding Rijbewijs AM2

1 Dagcursus Scooter rijbewijs Theorie + Praktijk"
€329
Call Now Button

Stel Direct je vraag!