Vakbekwaamheid Niwo vergunning

  • 085-8771477
Chat met ons via WHATSAPP

klik op de whatsapp icon om te chatten

Niwo opleiding
v.a. € 399,-

Niwo opleiding met spoed.

Bel nu: 085-8771477

In eigen tempo studeren?

Wil jij beroepsgoederen vervoerder worden? Haal dan JOUW Niwo Eurovergunning bij Beroepsstudie.nl. De ondernemersvergunning die bekend staat als Niwo vergunning voor transportbedrijven.

Tevens kun je voor een spoedopleiding terecht bij Beroepsstudie.nl. Bij spoedopleidingen stemmen wij de planning volledig af op jouw agenda.

In vergelijking tot andere niwoopleiders in Nederland staan wij bekend als een van de beste beroepsopleiders in de Randstad. Wij genieten hierdoor landelijke bekendheid en jaarlijks breiden wij onze opleidingslocaties landelijk uit. Wij leren JOUW de benodigde kneepjes van de lesstof waardoor je verzekerd bent van het behalen van jouw Niwo getuigschrift. Tevens bieden wij begeleiding in verschillende talen aan. Je kunt ten alle tijden een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Lesinhoud

Door onze strategische planning (hele jaar toegankelijk voor jou) zorgen wij ervoor dat je na het volgen van een van de 6 modules direct de opgedane kennis kunt toepassen op de examens.

Het traject van de Niwo opleiding duur in totaal 6 weken. Hierbij krijg je 2 maal per week de lessen verzorgt op maandagen en woensdagen. Met dit traject ben JIJ in een mum van tijd door alle modules van de Eurovergunning heen. Heb JIJ even geen tijd om de modules te volgen geen probleem, dankzij onze uitgebreide jaarplanning kan jij aansluiten wanneer het jou uit komt. 

Tevens bieden wij ook een Zaterdagopleiding aan. Dankzij onze NIWO Zaterdag traject kan JIJ doordeweeks gewoon je werk blijven uitoefenen en zaterdags naar onze opleidingsinstituut komen om de verplichte vakbekwaamheid goederen vervoer modules te volgen. Met ons zaterdag traject ben je in 3 maanden helemaal up to date en door alle modules heen en klaargestampt voor de examens om vervolgens de examens af te leggen. Heb je nu geen tijd om achter elkaar de modules te volgen. Volg ze dan wanneer het jouw uitkomt kies dan een van onze momenten in onze uitgebreide jaarplanning.  

Voor een vrijblijvende gesprek of meer informatie kun je ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Waarom kiezen voor de niwoopleiding bij Beroepsstudie
  • Grootste beroepsopleidingsinstituut van Nederland.
  • Opleidingslocaties op diverse steden in het land; Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam.
  • Hoge slagingspercentage in Nederland
  • Hoge klanttevredenheid
  • Praktijkgerichte onderwijs
  • Unieke lesmethode
  • Klassikale lessen en elearning.

U kunt ten alle tijden een vrijblijvend gesprek aanvragen.
NIWO Opleidingskosten

 

losse modules

Financieel management€ 550,00
Calculatie€ 550,00
Bedrijfsmanagement€ 450,00
Personeelsmanagement€ 450,00
Wegvervoer goederen 1€ 450,00
Wegvervoer goederen 2€ 450,00
  

VOORDEEL TOTAAL PAKKET  V.A.

€2099,-

Zaterdagopleiding: iedere zaterdag

Voor de actuele planning kunt u met bellen met 085-8771477 tijdens kantooruren, of contact opnemen via de mail of door het contact formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!


Weekopleiding: iedere maandag en woensdag

Voor de actuele planning kunt u met bellen met 085-8771477 tijdens kantooruren, of contact opnemen via de mail of door het contact formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!

De Niwo Opleiding deals van Beroepsstudie.nl

THUISSTUDIE
Lesboeken + vragenboeken+ gerichte examen oefeningen, inclusief meest recente naslagwerken, AVC & CAO
€699
WEEKOPLEIDING
6 weken klassikale lessen op maandag en woensdag van 10:00 tot 16:00. Inclusief lesmateriaal en gerichte examen oefeningen.
€2099
ZATERDAGOPLEIDING
3 maanden klassikale lessen op iedere zaterdag van 10:00 tot 16:30. Inclusief lesmateriaal en gerichte examen oefeningen.
€2099
AVONDOPLEIDING
3 maanden klassikale lessen op iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 22:00. Inclusief lesmateriaal en gerichte examen oefeningen.
€2199
Call Now Button

Stel Direct je vraag!