Autorijbewijs B Rijopleiding

  • 085-8771477
Je kunt ook terecht op onze chat!

klk op groone knop am to.

Gratis proefles?

Autorijbewijs halen?

Bel nu: 085-8771477

De autorijlessen van Beroepsstudie.nl

Wie snel en voordelig zijn of haar autorijbewijs (rijbewijs B, BE) wil halen, zit bij Beroepsstudie.nl helemaal goed! Je kunt met je rijlessen beginnen wanneer je 16,5 jaar oud bent en op je zeventiende al rijexamen doen. Als je slaagt, mag je tot je achttiende verjaardag onder begeleiding autorijden. De rijlessen die door Beroepsstudie worden aangeboden zijn niet alleen bijzonder individueel en intensief, maar ook nog eens lekker voordelig!  Dus waar wacht je nog op?

Gratis proefles nemen?

Omdat iedere leerling anders is, kijkt Beroepsstudie.nl aar jouw persoonlijkheid en je individuele rijvaardigheden. Een proefles is dan ook heel handig: wij zien meteen wat je rijstijl- en niveau is, zodat we je een lespakket op niveau kunnen aanbieden. Bovendien maak je meteen kennis met de instructeur en onze manier van rijles geven. Wil je meer weten over de werkwijze Beroepsstudie? Over de manier waarop je snel, veilig en tegen de laagste kosten je autorijbewijs haalt? Wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via: 

Email: info@itnerd.nl

Whatsapp: +31614161155

Klantenservice Beroepsstudie: 085-8771477

Beroepsstudie.nl biedt voordelige rijlespakketten op ieder niveau. Daarnaast hanteren wij verschillende betaalmogelijkheden, zodat er altijd één bij zit die jij het prettigst vindt. Betaalmogelijkheden Beroepsstudie Bank/Giro: betaal in (maximaal 6) termijnen of in één keer – Contant: betaal je rijles in de auto aan je rijinstructeur

Prijzen autorijles
Autorijles € 39,00
Rijexamen (CBR) € 250,00
Herexamen (CBR) € 235,00
BNOR-Examen € 265,00
Tussentijdse toets € 175,00
Theorie-examen € 50,00
Theoriemateriaal  € 58,00
Faalangstexamen € 298,00
Spoedcursus € 50,00
Dagcursus theorie € 100,00


Beroepsstudie snapt het helemaal wanneer je eerst een les wilt uitproberen voordat je al je rijlessen gaat volgen om zo snel en veilig mogelijk je auto rijbewijs (B, BE) te behalen. Daarom bieden we je een vrijblijvende proefles aan. In deze proefles, die een heel uur duurt, krijg je rijles van een ervaren rijinstructeur. Deze kijkt naar jouw persoonlijkheid, maar ook naar je rijniveau en je ervaring. Na de proefles weet je niet alleen precies hoe wij werken, maar zie je ook hoe ver je al bent met je rijervaring. Onze rijinstructeur kan je dan een voordelig lespakket aanbieden dat speciaal afgestemd is op jouw niveau.

Voordelen van een proefles:
  • meteen lessen op jouw niveau
  • direct inzicht in de komende lessen
  • een helder financieel overzicht
  • je eigen rijinstructeur
  • je vaste lesauto
 

Vertrouwen tussen jou en je rijinstructeur is erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de rijinstructeur en lesauto die je tijdens je proefles hebt uitgeprobeerd, tijdens je hele rijopleiding dezelfde blijven. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel, waardoor je optimaal kunt leren en dus sneller en veiliger je autorijbewijs haalt.

Vraag nu een proefles aan!

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met Beroepsstudie? Vraag dan nu een proefles aan! Dit kan eenvoudig door te bellen naar 085-8771477. Wij spreken dan met jou een datum en een tijd af en als je aan het einde van de proefles niet tevreden bent betaal je alleen eenmalig € 30,-.  Blijf je bij ons lessen dan vervallen de kosten voor de proefles. Wil je na deze proefles toch geen rijlessen bij ons volgen? Dan zit je nergens aan vast!

Wilt u meer informatie hierover ontvangen. Neem dan direct contact met ons op via: 

Email: info@itnerd.nl

Whatsapp: +31614161155

Klantenservice Beroepsstudie: 085-8771477

Theorie te lastig voor JOUW?

Vind jij de theorie die bij je rijexamen komt kijken ook lastig om te leren? Dan is de dagcursus van Beroepsstudie de perfecte oplossing. De theoretische dagcursus van Beroepsstudie.nl is een intensieve begeleidingscursus die jou optimaal voorbereidt op je theorie-examen. Het begrijpen van de lesstof en de (soms ingewikkelde) vraagstelling van CBR staat hierbij centraal, waardoor je tijdens je examen niet voor verrassingen komt te staan. De dagcursus is in groepsverband, wat betekent dat je niet alleen van je eigen vragen kunt leren, maar ook van die van je medestudenten.

Theorie in één dag

dagcursusGedurende één dag richt jij je helemaal op de theorie en aan het einde van de dag doe je je theorie-examen. De theoriedag duurt van 9.00 tot 16.00 uur wanneer je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt, maar je kunt ook kiezen voor een dagcursus van 15.00 tot 22.00 uur wanneer je je theorie-examen de volgende dag doet. Omdat je je theorie-examen vrijwel direct na de cursus aflegt, is de slagingskans voor het behalen van je theorie-examen na het volgen van de dagcursus optimaal.

Wil je meer informatie over Beroepssudie of over de beste voorbereiding voor je theorie-examen? Neem dan vooral contactmet ons op.

Gaat een theoretische dagcursus voor jou te snel en wil je je iets langzamer voorbereiden op je theorie-examen? Dan heeft Beroepsstudie voor jou de ideale oplossing.

klassikaalWij bieden je klassikale groepslessen voor je theorie-examen, als aanvulling op de dagcursus. Door middel van extra terugkomdagen kunnen wij je altijd (en individueel) helpen, precies bij de punten die jij het lastigst vindt. Wij begeleiden en ondersteunen je door je te laten oefenen met de (voorbeeld)examenvragen. Oefening baart kunst en dit is niet alleen in je praktijklessen het geval. Tijdens de klassikale theorielessen kun je al je vragen stellen én leer je van de antwoorden. Doordat je oefent met (voorbeeld)examenvragen, ben je na onze klassikale groepslessen optimaal voorbereid op je theorie-examen.

Wil je meer informatie over Beroepsstudie of over de beste voorbereiding voor je theorie-examen? Neem dan vooral contact met ons op.

Pakkettendeals Autorijbewijs B

Rijbewijs B - Pakket Small 20 rijlessen - incl. Theorieexamen + Praktijk
Prijs op aanvraag
Rijbewijs B - Pakket Medium 30 rijlessen - incl. Theorieexamen + Praktijk
Prijs op aanvraag
Rijbewijs B - Pakket Unlimited 40 rijlessen - incl. Theorieexamen + Praktijk
Prijs op aanvraag
Rijbewijs B - Pakket Spoed - incl. Theorieexamen +Praktijk
Prijs op aanvraag
Call Now Button

Stel Direct je vraag!